Project

Honselersdijk, een dorp met een rijke historie, omgeven door een rustig Westlands landschap. Hierbij zijn de kassen niet uit het beeld weg te denken. Heb je het over Honselersdijk, dan heb je het ook over de bloemenveiling. Tegenwoordig FloraHolland, het grootste veilingsorgaan ter wereld van snijbloemen en planten.

Wilt u de nabijgelegen bruisende stad Den Haag bezoeken dan kan dit met de auto en het openbaar vervoer. Binnen 25 minuten kunt u genieten van de cultuurhistorie en het winkelaanbod van de stad. Heeft u meer behoefte aan een dagje rust? Dan is het prachtige Prinsenbos nog geen 10 minuten rijden. Ook is een van de schoonste stranden van Nederland binnen 15 minuten bereikbaar met een horecagelegenheid die het gehele jaar geopend is.

Bent u of zijn uw kinderen sportief ingesteld, dan biedt Honselersdijk meerdere voorzieningen. Met nog geen 5 minuten fietsen bent u bij de badmintonvereniging, de tennisvereniging of staat u op de voetbalvelden. Een klein stukje verder fietsen en u bevindt zich in het recreatiegebied De Wollebrand. Hier kunt u heerlijk wandelen, mountainbiken, maar ook waterskieën of wakeboarden. Tevens is het hier mogelijk om op het best aangeschreven terras van nederland een hapje en een drankje te nuttigen.

Afbeeldingen brochure

Aan de Endeldijk in Honselersdijk verrijst binnenkort een geheel nieuw appartementencomplex met een prachtige, karakteristieke uitstraling. Het gebouw telt 3 verdiepingen en is voorzien van een lift en een trappenhuis met aan de achterzijde van het gebouw een eigen etsenberging voor ieder appartement.

Het project bestaat uit 6 sfeervolle driekamerappartementen met elk een gezellig hoekterras. De indeling van de appartementen is gunstig. Zo is er een woonkamer met open keuken waar u kunt genieten van veel lichtinval door de grote raampartijen. Ieder appartement heeft 2 royale slaapkamers en is voorzien van een moderne badkamer,
een separaat toilet en een inpandige berging met de wasmachine aansluiting en de opstelplaats van de cv-ketel. Van alle gemakken voorzien dus!

Situatie